Eczacılık Fakültesi’nde “Bitkisel Ürünlerdeki Kalite Sorunları ve Piyasa Örnekleri" Konulu Konferans Gerçekleştirildi
15. Bölge Isparta Eczacı Odası ve Süleyman Demirel Üniversitesi Eczacılık Fakültesi iş birliğiyle, 17 Haziran 2025 tarihinde lisans öğrencilerinin mesleki gelişimine katkı sunan bir etkinlik düzenlendi. Gazi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Didem Deliorman Orhan’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansta, “Bitkisel Ürünlerdeki Kalite Sorunları ve Piyasa Örnekleri” başlığı altında güncel ve önemli konular ele alındı.
Konferansta bitkisel ürünlerin ruhsatlandırma ve kalite kontrol süreçleri, sahte ve standart dışı ürünlerin piyasada ve insan sağlığı üzerinde oluşturduğu sorunlar ile bu alanda yapılması gereken düzenlemeler hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Katılımcılar, alanında uzman bir isimden güncel bilimsel veriler ışığında önemli bilgiler edinme fırsatı buldu.