Koku ve Dermokozmetik Workshop Etkinliği

Süleyman Demirel Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri için 26 Nisan ve 3 Mayıs tarihlerinde Koku ve Dermokozmetik Workshop etkinliği Dr.Öğr.Üyesi Ahmet Arif KURT tarafından düzenlenmiştir.

Koku atölyesi etkinliği içerisinde Elso Kimya adına Alper Aksoy tarafından ‘Kozmetik Sektörünün Önemli Bileşenleri Esanslar’ adlı sunum gerçekleştirilmiştir, öğrencilerin esans hakkında bilgi verilmiş ve koku sektörünü yakından tanıma fırsatı bulmuşlardır. Koku atölyesi kapsamında öğrenciler kendi parfümlerini hazırlamışlardır.

Dermokozmetik atölyesi etkinliği içerisinde Ravago Kimya adına Seda İkikarayakalı ve Berk Atasoy tarafından ‘Saç Bakımı ve Cilt Bakımı İçin Etkili Çözümler’ adlı sunum gerçekleştirilmiştir, öğrencilerin yeni ve doğal kozmetik bileşenler hakkında bilgi verilmiş ve kozmetik sektörünü yakından tanıma fırsatı bulmuşlardır. Soğuk proses tekniği ile doğal bileşenler içeren yoğun nemlendirici  krem hazırlamışlardır.

Yayın Tarihi: 10/05/2023